WSC 2017, Grace Kakiay door naar halve finales

In het WD O50 is Grace Kakiay met haar Noorse partner Berit Thyness doorgedrongen tot de halve finale, middels winst op het Duitse koppel Doris Reiche/Martina Tusche. Op tv-baan 1 werd eenvoudig met 21-12 en 21-13 de strijd beslecht. Morgenochtend 07.00 uur NL-tijd komen zij uit tegen het als 2e geplaatste koppel Ye Wang/Zhou Xin (Duitsland/Hong Kong) en zullen zij gaan strijden om een plek in de finale.  De andere halve finale gaat tussen het als 1e geplaatste Engelse koppel Betty Blair/Debbie Miller en het Indiase koppel Kavita Dixit/Suzanne Venglet. De Indiase dames komen uit dezelfde poule als Grace en Berit, waarin ze nipt in 3 games verloren van onze landgenote en haar partner.

Ook in het XD O50, waarin Grace samen met de Zweed Magnus Nytell als 1e is geplaatst, bereikte zij de halve finale en opnieuw moest een Duits koppel het onderspit delven. met het koppel Benno Raj/Jana Dudek werd met 21-10  en 21-12 gedecideerd afgerekend. Morgenochtend om 10.00 uur NL-tijd spelen zij tegen het 3/4 geplaatste Iers/Engelse koppel Mark Topping/Debbie Miller. De andere halve finale in het XD O50 gaat tussen het als 2e geplaatste Zweedse koppel Erik Soderberg/Anki Gunners en het Indonesische koppel Alexander Tandun/Rosiana Tendean.

 

Grace-Magnus

 

Door het behalen van de halve finales is Grace in ieder geval al in bezit van 2 bronzen plakken. Hoewel op zich al een puike prestatie duimen we natuurlijk voor zilver of goud…

Grace en partners, heel veel succes!!

Reactiemogelijkheid is gesloten