2 x ZILVER EN 1 X BRONS OP KENT MASTERS

Op ‘Doubles-Day’ in Gillingham, Kent, hebben Gricha Camonier (Velo) en Mochtar Korompis (BNL) een 2e plek weten te behalen in het MD O40. Het als 2e geplaatste koppel maakte hun plaatsing waar door als poulewinnaar te eindigen, maar in de finale was het als 1e geplaatste Engelse koppel Ian Murphy/Bryan Richards in drie games net wat sterker.

Mochtar en Gricha

Prijsuitreiking door Julie Bradbury

Ook Agaat Poorts viel wederom in de prijzen. Samen met Linda de Kievit (Conquesto) werd in het WD O35 het zilver behaald. Met morgen nog de gemengddubbels zit er misschien wel een hattrickje in voor Agaat….

Agaat en Linda Kent

Bas von Barnau Sijthoff en Raymond Singerling (beiden Drop Shot) gingen als beste 2e van de 3 poules door naar de kruisfinales in het MD O50, maar verloren van het als 1e geplaatste koppel James Teale/Donald Burden.

Bas en Ray Kent

Het vrouwendubbel Colette Couwenhoven/Pascale Philips (BC Weesp) eindigde in de enige poule in het WD O45 als 3e van de vijf koppels. Wienman Philips (Weesp) en Auke Veenstra (Nieuwerkerk) eindigden in het MD O40 als 2e van hun poule, maar er waren geen kruisfinales. Ook het MD O35 Dennis Schoenmaker/Remco Lammers (Conquesto) en het VD O40 vielen niet in de prijzen.

Op de laatste dag morgen treden alle 14 Nederlanders aan in het gemengddubbel. Het toernooi is hier te volgen, de uitslagen worden echter pas ’s avonds ingevuld…

 

Reactiemogelijkheid is gesloten