Victor Denmark Senior presented by Danisa

DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR is much more than a tournament for the best badminton players in the world. It’s 4 tournaments in one city and at the same time.

Simultaneous with the tournament for the professional players, junior players can participate in Denmark Junior and senior players can participate in Denmark Senior. We also have a tournament for para players; Denmark Para-Badminton.

So, whether you are a junior, senior, para or professional badminton player, we have the tournament to you!

Aldus de aankondiging op de site van de Denmark Open 2019, het HSBC BWF World Tour Super 750 event wat plaats vindt van 15 t/m 20 oktober 2019. Deelnemers van de side-events hebben op zaterdag vrij toegang tot de halve finales van de Denmark Open.

Het unieke concept kent in deze vorm haar 3e editie en net als vorig jaar geven ook nu een aantal Nederlanders acte de présence.

Linda de Kievit, Dennis Schoenmakers, Remco Lammers (allen BC Conquesto) en Agaat Poorts (BC Harderwijk), onder de vets bekend als leden van team Hertog Blond, zijn vandaag met zo’n 150 andere deelnemers het Senior-event gestart.

vlnr: Dennis, Agaat, Linda, Remco

Het toernooi is niet online te volgen, maar dankzij app-verkeer weten we dat er wisselende resultaten zijn behaald en dat er lekkere en spannende partijen gespeeld zijn. Morgen gaat het toernooi verder, te beginnen met het XD van Linda en Remco.

Heel veel succes en plezier nog!!

Voor schema’s en deelnemers kijk je hier

Reactiemogelijkheid is gesloten