WSC 2017, 2 kwartfinales voor Grace Kakiay

Met een 19-21/21-12/21-13  winst op het Zweeds/Russische koppel Nils Carlson/Liudmila Postnova, heeft Grace Kakiay met haar Zweedse partner Magnus Nytell de kwartfinale XD O50 gehaald op de World Senior Championships. Samen met de Noorse Berit Thyness werd al eerder de kwartfinale in het WD O50 behaald.

Morgenochtend rond half 9 NL-tijd spelen Grace en Berit de dubbel tegen het Duitse koppel Doris Reiche/Martina Tusche. Het gemengddubbel, eveneens tegen een Duits koppel (Benno Raj/Jana Dudek), wordt gespeeld tegen 16.00 uur NL-tijd.

Opnieuw heel veel succes!!

 

Een Livestream van baan 1 t/m 4 is beschikbaar via deze link:   https://gaming.youtube.com/channel/UCBEkFqwHADl8VdNmDAw76Gw/live

Of zoek ‘BWF MANORAMA BADMINTON WORLD SENIOR COMPANIONSHIP 2017’ op YouTube

Het toernooi is met LiveScore te volgen via: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=DD6D7F17-F0D3-4907-BB07-B0F3AE135BEE

Wetenswaardigheden en laatste nieuws zijn ook hier te vinden

Reactiemogelijkheid is gesloten