WSC KATOWICE DAG 4

Vandaag, woensdag de 7e augustus, stonden er slechts zes Nederlandse partijen gepland, waarvan er vijf aan de goede kant van oranje terecht kwamen.

Mike had opnieuw een walkover, dit keer in het MD, en die tellen we als winst natuurlijk. Vervolgens troffen Marielle en Georgy (5/8 geplaatst) een Japans koppel (haaaai!!!) maar in 2 games haalden onze dames de partij binnen.

VAN D/VAN

Rick, 9/16 geplaatst in het MS60, kon duidelijk zijn spel niet vinden onder de lastige omstandigheden in de Spodek Arena en verloor in 2 games van een Japanner.

Marielle en Kennet wonnen in het XD40 vrij eenvoudig van een koppel uit Chinese Taipei, waarna Georgy (2e geplaatst in het WS45) met dikke cijfers haar single binnenhaalde tegen een Française.

Het slotakkoord vandaag was voor Marielle tegen een dame uit India. Ook Marielle won haar single eigenlijk vrij eenvoudig, waardoor alle winnaars van vandaag zich naast Jeannette (55-WS, WD, XD), Maureen (55-WS, WD, XD), Sandra (55-WS, WD), Mike (MD50), Rick (XD55 met Maureen) en Stan (XD45 met Georgy) eveneens plaatsten voor de laatste 16. Nu dus al fantastische resultaten voor de Nederlanders!!

Kijk hier voor de aankomende partijen van NL

Baan 1 t/m 6 worden live gestreamd via de Youtube kanalen van BWF en/of Badminton Polska.

Spodek Arena

Eén reactie

  1. Eduard Smits

    Succes en veel plezier allemaal!

Reactiemogelijkheid is gesloten