VEEL WINSTPARTIJEN IN KATOWICE

Op dag 3 van de WSC werden er totaal 11 partijen door de Nederlanders afgewerkt.

Van De Kolk Hypotheken sponsort veteranen


Om 08.30 uur al moesten de gemengddubbels in de 55+ de baan op. Maureen en Rick hadden niet al te veel moeite met een koppel uit Oekraïne. Ook Jeannette en Jan rekenden in 2 games gedecideerd af met een Engels koppel. Mike en Lene echter verloren in 2 games van een als 3/4 geplaatst Zweeds/Deens koppel en Sandra en Ross moesten in 3 games het onderspit delven tegen een als 5/8 geplaatst koppel uit India. Het Indiase paar is de volgende tegenstander van Maureen en Rick. Revanche voor NL!!

Marielle singelde in de 45+ tegen een Japanse dame (met bijbehorende Japanse kreten) en trok in 2 games de winst naar haar toe. Stan echter, ook uitkomend in de 45 en 9/16 geplaatst, moest 3 kwartier voor de geplande starttijd opeens de baan op en verloor helaas in drieën van de Engelsman Gilhooly.

Eind van de middag traden Stan en Georgy (3/4 geplaatst) aan voor het XD45. Georgy kon dus eindelijk ook de baan op en Stan kon alles nu op de mix zetten. In 2 games werd de winst op een Duits koppel binnen gehaald.

In het WS55 werd een 100 % resultaat behaald door Jeannette, Maureen, en Sandra. Alle drie de dames dus door naar de laatste 16.

Tot slot deze dag singelde Mike in de 55 tegen de mixpartner van Jeannette maar haalde net geen 3e game binnen.

Prima resultaten dus door de Nederlandse ploeg!

Overzicht gespeelde wedstrijden en te spelen wedstrijden morgen 7 augustus:

https://www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=14365F9A-47BD-4106-912D-0D0BE6E6370A&c=NEDPromo op de trams

Reactiemogelijkheid is gesloten